ارائه رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتالی در سایت آزمون آنلاین قسمت (1)
- بهدست: مدیر
- دستهبندی: مقالات
- Tags: معرفی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتالی, معرفی رشته ها, معرفی رشته های هنر
ارائه رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتالی در سایت آزمون آنلاین قسمت (1)
مقدممه ای بر معرفی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتالی : عدهای معتقدند که “مخرب ارتباط” خاموش کننده تخیل و تلف کننده وقت است؛ چیزی که مانع از رشد شخصیت میشود و عدهای آن را یک وسیله ارتباطجمعی قوی، سریع و پرگیرنده، سرگرمی مناسب برای اوقات فراغت، تمایل به کسب تجربهای عمیق در مسائل مختلف و راهی برای افزایش دانش و عضویت در خانواده جهانی میدانند.
سخن از تلویزیون، اعجوبه قرن بیستم است و دیدگاههای متفاوت و متناقضی که نسبت به آن وجود دارد؛ دیدگاههایی که هر یک از جنبهای درست هستند. زیرا این رسانه میتواند از یک سو اعتیادی مخرب و از سوی دیگر شیوهای نوین و فراگیر برای آموزش و اطلاعرسانی باشد. در واقع این گردانندگان و برنامهسازان آن هستند که سمت و سویش را تعیین میکنند. از همینرو تربیت و آموزش برنامهسازان و متخصصان این رسانه اهمیت بسیاری دارد؛ بویژه در کشور ما که این رسانه بسیار فراگیر است و اوقات فراغت قشر عظیمی از نیروی جوان کشور ما را به خود اختصاص میدهد. به همین دلیل هر ساله دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری عدهای از داوطلبان علاقهمند را برای تحصیل در این دانشکده گزینش میکند.
گفتنی است که دانشکده صدا و سیما تا سال گذشته دانشجویان خود را در رشته “تولید سیما” میپذیرفت، اما از آزمون سراسری سال ۱۳۸۳ دانشجویان در دو رشته جدید “کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی” و “کارگردانی تلویزیون” پذیرفته میشوند.رشتهکارشناسی تلویزیونی و هنرهای دیجیتالی دارای دو گرایش گرافیک رایانهای و انیمیشن رایانهای است.
گرایش گرافیک رایانهای:
گرافیک یک هنر کاربردی است که به تبلیغ، ارائه، اشاعه و بیان تصویری کالاهای تبلیغاتی و فرهنگی میپردازد. دانشجوی گرافیک رایانهای در صدا و سیما طراحی صحنه، دکور، لباس، تیتراژ و موارد مشابه برای برنامههای تلویزیونی را آموزش میبیند. برای مثال اعلام وضعیت هوا در شبکه خبر به صورت گرافیکی انجام میگیرد یا زیرنویس، حاشیه و تیتراژ در هر برنامهای که وجود دارد، به گرافیک رایانهای مربوط میشود. در واقع کارشناس گرافیک رایانهای فرد خلاق و هنرمندی است که در کنار کارگردان مینشیند و ذهنیت کارگردان را پیاده میکند و درباره رنگ، شکل و دکور نظر میدهد تا مخاطب با یک برنامه تلویزیونی ارتباط بهتری برقرار کند.
درسهای این رشته در طول تحصیل:
دروس مشترک در هر دو گرایش:
مبانی ارتباطات، مردمشناسی و رسانههای تصویری، آشنایی با هنر در تاریخ، عکاسی، تاریخ تلویزیون و فناوری رسانههای جدید، حکمت هنر اسلامی، ارتباطات بصری، آشنایی با فلسفه، تلویزیون، زبان و ساختار، پژوهش و نگارش در تلویزیون، قصه در ادیان، درک و بیان بصری، مخاطبشناسی تلویزیون، فلسفه هنر، تاریخ انیمیشن، طراحی، عکاسی و هنرهای دیجیتالی، سیر تحولات گرافیک، مبانی سایبرمدیا، کاربرد رایانه در فیلم و تلویزیون، طراحی و گرافیک، گونهشناسی برنامههای تلویزیونی، مبانی انیمیشن دیجیتالی، نرمافزارهای گرافیکی، مبانی گرافیک، تدوین دیجیتالی، مبانی تبلیغات تلویزیونی، جلوههای بصری دیجیتالی، زیباشناسی هنرهای دیجیتالی، تلویزیون آموزشی، انیمیشن تعاملی.
آزمون آنلاین برترین سایت ارائه آزمون در ایران
بدون دیدگاه